Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPrimăria Timișoara, NEPUTINCIOASĂ în fața Îngerilor Galbeni

Primăria Timișoara, NEPUTINCIOASĂ în fața Îngerilor Galbeni

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișorenii vor fi în continuare ABUZAȚI de cea mai hulită firmă de tractări din oraș, Îngerii Galbeni, întrucât Primăria Timișoara și autoritățile locale nu pot face nimic pentru a-i ajuta. Cel puțin asta susține primarul Nicolae Robu, care a precizat încă o dată că se află în imposibilitatea de a face ceva pentru oamenii JĂPCUIŢI de aceasta firma.

„Nu avem nimic de făcut noi. Primăria nu are nicio autoritate asupra proprietății private. Nu se poate face nimic, nu avem nicio formulă legală. Singura soluție este prin instanță. Ce face această firmă este scandalos, nerușinat! Îi detest! Și o pot face pentru că ne ignoră pe toți, scoțând în față hotărârea judecătorească favorabilă lor”, a declarat primarul Nicolae Robu.

[responsive_youtube

Pe site-ul voceatimisului.ro puteți citi toate episoadele cu abuzurile Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei.

Episodul 1 – Altercație între șoferul abuzat și angajații firmei Îngerii Galbeni

Episodul 2 – Un angajat Aquatim, amendat după ce a plecat pentru câteva minute din mașina sa

Episodul 3 – Un șofer, abuzat după ce a ascultat de sfaturile angajatului firmei de a parca pe un loc deținut tot de ei

Episodul 4 – Bătrân cu 650 de lei pensia, în lacrimi după ce a fost amendat cu 880 de lei

Episodul 5 – Cetățean bulgar, îngenuncheat de abuzul Îngerilor Galbeni

Mai mult, pe parcursu săptămânii trecute, un timișorean cu spirit civic, a fost bătut de Bogdan Nueleanu, angajatul Îngerilor Galbeni, după ce a îndrăznit să-i ajute pe șoferii ce erau pe punctul de a cădea în plasa întinsă de cea mai hulită firmă de tractări.

Ieri am aflat că şroturile de maşini care au fost puse în parcarea Melinda Instal, cu scopul de-al şantaja şi obliga pe director să prelungească contractul cu Îngerii Galbeni, au fost luate înapoi de Bogdan Nueleanu. Acesta s-a prezentat cu nişte contracte, cel mai probabil „false” şi a recuperat jafurile înapoi, GRATUIT. Dacă la acţiunea poliţiştilor rutieri, nimeni nu recunoastea că a pus acele maşini în parcare, cu toate că se vede clar în filmările de pe camerele de supraveghere cum aceştia aduc maşinile şi le scot roţile după aceea, ne întrebăm oare ce aşteaptă poliţiştii pentru a lămuri problema ŞANTAJULUI şi-a faptei de TULBURARE DE POSESIE?!? Suntem foarte curioşi cine va veni după camionul cu care aceştia blocau mai multe locuri de parcare, acum aflat în custodia unei alte firme de tractări auto. Şi ca totul să fie făcut în stil „MAFIOT”, că Răzvan Nedelcu trăieşte din „filme cu mafioţi”, acesta l-a ameninţat pe directorul Melinda Instal, Claudiu Cîrstioc, că îl va pune în cărucior cu rotile, ba mai mult pentru că omul a avut curajul să depună plângere penală pentru săvârșirea infracţiunii de tulburare de posesie şi ameninţare, prevăzută şi pedepsită de art.256 şi 206 din Noul Cod penal, Nedelcu l-a ameninţat că se va ocupa personal de directorul Claudiu Cîrstioc şi dacă e cazul merge şi la puşcărie, că pentru el nu e o problemă asta. Omul deţine înregistrări audio cu ameninţările lui Răzvan Nedelcu şi le va pune la dispoziţia anchetatorilor. Deci ne întrebăm în ce ţară trăim? Vom ajunge să ne facem singuri dreptate, sau autorităţile se vor ocupa de toate aceste ILEGALITĂŢI practicate de cei de la Îngerii Galbeni?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare