Circulația prin intersecția Michelangelo ar putea fi reluată în curând. Ce se întâmplă cu pasajul subteran VIDEO

Date:

Primarul Timișoarei a anunțat deja cu câteva zile în urmă că nu prea mai sunt șanse ca până la Crăciun să fie inaugurat pasajul rutier subteran din Piața Leonardo da Vinci, însă chiar dacă nu se respectă termenul dat de primar, șantierul ar putea fi închis înainte de primăvara lui 2015, întrucât timpul necesar finalizării lucrărilor în subteran nu este foarte lung.

”În acea perioadă de două săptămâni cu ploaie aproape continuă, șansele să deschidem acum circulația subterană s-au năruit, pentru că acel beton, reprezentând fundația, cu grosimea de până la 60-80 de cm, nu a putut ajunge suficient de uscat pentru a se putea realiza pe el hidroizolația. De lucru mai este foarte, foarte puțin, numai că noi trebuie să respectăm cerințele tehnologice și, prin urmare, trebuie să mai așteptăm” a explicat edilul-șef al capitalei Banatului.

Dacă cel puțin o săptămână vremea va fi bună, întrucât mai e puțin de lucru, pasajul ar putea fi finalizat, dar totul depinde acum de condițiile meteo și de temperaturile de afară susține edilul, care anunță că totuși ar putea fi deschis traficul rutier la suprafață, pe cele două artere nedate în exploatare, încă, pe Bulevardul Corneliu Coposu și pe Bulevardul Vasile Pârvan.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare