Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Frații Cristescu, SPECIALI pentru Nicolae Robu, care se contrazice cu Petrică Folică, colegul de partid

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a venit cu explicații halucinante în ceea ce privește ședința de consiliu în urma căreia, în baza unei hotărâri de Guvern iliescene, anti România, parcarea hotelului Timișoara a fost predată din mâna timișorenilor, în cea a fraților Cristescu, gratis! Întrebat în ce bază s-a acordat potul de 90%, în condițiile în care un cetățean primește maximum 30%, edilul de pe Bega a spus că acum, în cazul fraților „bicicletă”, totul este mai special.

„Este o situație mai specială în care urbaniștii au agreat un proiect în care există spațiu verde la suprafață. Momentan acea suprafață este construită 100%, parcarea înseamnă construcții. De la 100% se trece la 90% ca grad de ocupare a terenului și, în plus, la suprafață există spații verzi, astfel că, dacă calculezi, indicii nu mai rezulta 90%, ci mai puțin”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Spusele edilului de pe Bega se contrazic cu cele ale colegului său de partid, consilierul local Petrică Folică, care a declarat că proiectul nici măcar nu a ajuns pe masa celor de la Comisia de Urbanism și Dezvoltare. „Vineri, 20 noiembrie 2015, chiar în timpul Ședinței de Plen, am primit proiectul de hotărâre prin care Primăriei i s-a solicitat să aprobe Planul Urbanistic Zonal «Extindere Hotel Timișoara», strada Mărărești nr. 1-3 (POT max = 90%). Contrar regulamentului, proiectul nu a fost trimis spre discutare și avizare în Comisia de Urbanism și Dezvoltare, din care și eu fac parte”, a declarat consilierul local PNL, Petrică Folică.

Într-adevăr, situația e cu adevărat specială, spațiul verde din terenul dat gratis fraților Cristescu fiind constituit din cinci mușcate și câțiva pomuleți probabil. Cazul e și mai îndoielnic întrucât se întâmplă la doar câteva săptămâni după vizita incognito a fostului premier, Victor Ponta, cunoscut ca fiind apropiatul Cristeștilor.

Și atitudinea primarului Nicolae Robu e total schimbată față de frații Cristescu, în fața cărora în trecut era mult mai vocal, mai ales când vine vorba de patrimoniul Timișoarei. Cu toate acestea, edilul a spus că luptă oricând e angrenat în lupte, va reacționa, însă aceștia trebuie să-i ajungă la șireturi. „Mă voi lupta, dar nu cu oricine. Acum să mă lupt și cu muștele?”, a încheiat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

[responsive_youtube

foto: debanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare