Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cătălin Tiuch îl acuză pe Nicolae Robu în Parlament: ”vrea să decredibilizeze și mai mult clasa politică”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Social-democratul Cătălin Tiuch, deputat în Parlamentul României a depus astăzi o declarație politică prin intermediul căreia l-a luat în vizor pe Nicolae Robu, primarul capitalei Banatului. Cel din urmă este acuzat de faptul că vrea să decredibilizeze clasa politică, prin intermediul unui sondaj inițiat pe Facebook, profitând de faptul că ocupă funcția de conducător administrativ al unui oraș forte mare din România.

Declarația sa politică poartă titlul ”Libertatea presei în Timișoara a ajuns să fie pusă sub semnul întrebării?”

”Atacul la libertatea presei capătă forme îngrijorătoare la Timișoara, orașul în care au murit oameni pentru cuvântul liber. Primarul Nicolae Robu a lansat, pe Facebook un controversat sondaj de opinie prin care dorește să măsoare credibilitatea sa, comparativ cu cea a tuturor publicațiilor locale și regionale. Având în vedere faptul că asemenea cercetări prin intermediul Facebook nu au nicio relevanță sociologică, ci sunt simple exerciții de imagine, tot demersul primarului penelist Robu este de fapt un atac direct orientat spre presa timișoreană. În ce alt oraș din România, un primar își permite să realizeze asemenea anchete on-line?

Consider că astfel de tendințe nu fac altceva decât să decredibilizeze și mai mult clasa politică, mai ales că domnul Robu e primar al unui oraș reprezentativ al României.

Indiferent de calitatea actului jurnalistic, de orientarea unei publicații sau de alte considerente mai mult sau mai puțin obiective, consider că nu e treaba politicienilor și a partidelor politice să exercite presiuni asupra presei, care are mecanismele interioare pentru a-și regla activitatea.

În calitate de deputat de Timiș, dar mai ales de cetățean timișorean, condamn cu fermitate demersul primarului penelist și le cer parlamentarilor liberali de Timiș să ia atitudine față de derapajele aberante și provocatoare ale lui Nicolae Robu”, se arată în declarație politică depusă în scris, în Parlamentul României, de către pesedist.

1 COMENTARIU

  1. „simple exerciții de imagine” pe facebook sunt „presiuni asupra presei” si in consecinta „atacul la libertatea presei capătă forme îngrijorătoare la Timișoara”.

    Unde a facut baietzica asta scoala?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare