Colterm se pregătește INTENS de IARNĂ! Miercuri încep probele ”la rece”

- Advertisement -

Pentru a putea pregăti, așa cum scrie la carte, sezonul de încălzire 2014-2015, compania locală de termoficare, Colterm SA. anunţă că începând de miercuri, 17 septembrie 2014, se vor efectua probele ”la rece”, pentru ca, funcţie de temperaturile exterioare, începând cu data de 1 octombrie, să poată demara procesul de furnizare a agentului termic.

Probele de presiune la rece se vor realiza etapizat, în diferite zone ale orașului, în funcție de finalizarea lucrărilor pregătitoare pentru sezonul de încălzire 2014-2015. ”Rugăm pe această cale asociaţiile de proprietari şi ceilalţi utilizatori să deschidă vanele de branşament, iar locatarii care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor” informează compania locală, prin intermediul unui comunicat de presă.

Consumatorii sunt rugați să anunțe dispeceratul Colterm. la numărul de telefon 0256.494.133, eventualele probleme apărute la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a se putea interveni operativ în soluționarea lor, înaintea începerii sezonului de încălzire.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img