AcasăStiriCulturaAu dispărut scaunele din Sala Filarmonicii Banatul din Timișoara. Ce spune directorul...

Au dispărut scaunele din Sala Filarmonicii Banatul din Timișoara. Ce spune directorul Ioan Gârboni FOTO

La finalul lunii august a acestui an, sala filarmonicii a început să sufere modificări, cea mai importantă fiind montarea de scaune noi în toate spațiile unde se vând bilete pentru public.
Vechimea și starea avansată de degradare i-au făcut pe reprezentanții instituției să ia aceste măsuri. ”Pe 20 august 2014, iată cum arata sala filarmonicii noastre. Se reparau scheletele scaunelor și se așteaptau primele scaune noi” explică Ion Gârboni, directorul instituției timișorene.

Gârboni a scris pe Facebook că o parte dintre scaune au fost deja montate, urmând ca până la debutul noii stagiuni să se finalizeze circa 90 la sută din lucrările de modernizare, chiar dacă acest lucru este extrem de greu.

”La 10 septembrie, erau 200 de scaune montate deja. Sperăm ca până în 18 septembrie să avem parterul gata. Apoi începem cu balconul, ca la deschiderea stagiunii, în 3 octombrie, sa fim 90% gata. E tare greu… Ne cerem scuze că avem scaune de plastic în sală, dar orice lucru bun cere sacrificiu. Așa că vom avea scaune noi. Doamne ajută că am trăit s-o vedem și sala curată și cu sonoritate mult îmbunătățită. Nu uitați că sunt aproape 1.000 de scaune!” a scris Gârboni pe Facebook, acolo unde a adăugat și cele două imagini.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente