AcasăStiriSocialRECORD de amenzi date de politistii de la Rutiera in doar patru...

RECORD de amenzi date de politistii de la Rutiera in doar patru zile

Peste 700 de amenzi în doar câteva zile – atât au aplicat polițiștii rutieri din Timișoara șoferilor indisciplinați. Aproape o treime din amenzi au fost aplicate conducătorilor auto care au călcat prea tare pedala de accelerație. Oamenii legii au întocmit și nouă dosare penale. Cu amenzi s-au ales și pietonii care au trecut prin loc nepermis.

„În perioada 22 – 25 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Astfel, au fost întocmite 9 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 707 sancţiuni contravenţionale, 236 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 147 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost sancţionaţi şi 59 de pietoni care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 71 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor.De asemenea, au fost retrase 20 certificate de înmatriculare”, transmite IPJ Timiș.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente