AcasăStiriSocialTimişoara scapă momentan de carantina de weekend! Guvernul a schimbat regulile privind...

Timişoara scapă momentan de carantina de weekend! Guvernul a schimbat regulile privind restricţiile în pandemie

Fără carantină de noapte pentru vaccinaţi şi magazine închise în weekend la o rata de infectare de peste 6 la mie. Guvernul a adoptat o hotărâre care stabileşte noi reguli privind restricţiile în pandemie.

Mai exact, carantina de noapte va fi instituita în weekend în localitațile în care rata de infectare trece de 6 la mie, şi la la peste 4 la mie cum erea până acum, și pe tot parcursul saptamânii în zonele cu peste 7,5. Excepţie în toate cazurile vor face persoanele vaccinate care sunt libere să se deplaseze şi noaptea.

La o rata de infectare de peste 4 nu se vor închide magazinele. Acest lucru se va întampla când incidenţa va fi de peste 6 cazuri la mie, când se vor închide în weekend şi la o rată de peste 7,5 la mie se vor închide toată săptămâna începand cu ora 18.00.

Certificatul verde COVID rămâne în vigoare în zonele cu rata de infectare de peste 3 la mie. Vor fi exceptaţi copiii de până la 12 ani.

În mall-uri, zona de restaurante va fi delimitata iar acces vor avea doar persoanele cu certificat verde.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente