AcasăStiriSocialCarantină de weekend, la Timişoara! Şi magazinele se închid mai devreme

Carantină de weekend, la Timişoara! Şi magazinele se închid mai devreme

Carantină de noapte în Timișoara, dar şi în alte nouă localităţi din judeţ care au trecut de pragul de 4 cazuri de COVID la mia de locuitori.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit astăzi , a decis instituirea carantinei de noapte la final de săptămână în Timişoara, dar şi în Dumbrăviţa, Ghiroda, Giroc, Dudeştii Noi, Parţa, Pădureni, Sacoşu Turcesc, Giulvăz şi Jimbolia.

Astfel, circulaţia înafara locuinţei este interzisă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul 20:00-05:00, cu anumite excepții. Pentru a putea ieşi din casă în acest interval aveţi nevoie de o declaraţie pe proprie răspundere sau adeverinţă de la angajator.

De luni până joi se circulă fără restricţii.

Magazinele vor fi deschise în timpul weekend-ului, adică de vineri până duminică, între orele 5.00 şi 18.00.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 23 septembrie.

Totodată, începând de joi, 23 septembrie, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe o raza de 25 de metri în jurul unor spații publice, cum ar fi piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale, unități spitalicești.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente