ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Concurs internațional de culturism și fitness, în weekend, la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Cupa libertății Memorial Vasile Balmuș”, concursul internațional de culturism și fitness, va ajunge în acest an la cea de-a 27-a ediție, care se va desfășura la Timișoara în 15 noiembrie, la Casa Tineretului, cu începere de la ora 17.00. Ca și în anii trecuți, Florin Teodorescu va organiza și în anul acesta cea de-a 10-a ediție a concursului „Clasic Florin Teodorescu”, care se va desfășura în 14 noiembrie, al Lugoj, în incinta Teatrului Traian Grozăvescu, cu începere de la ora 17.00.

La doar 26 de ani, în 17 decembrie 1989, sportivul Vasile Balmuș se stingea din viață în urma unui eveniment tragic care l-a marcat profund pe Florin Teodorescu. Din acel moment acesta a decis să dedice acest concurs internațional în memoria bunului său prieten. „Am refuzat să trec strada, l-am lăsat să se ducă, în momentul când a trecut strada armata l-a împușcat. Norocul, sau așa a fost ca eu să nu trec strada cu el, eu am rămas și faptul că am rămas îi dedic în fiecare an acestă competiție”, își amintește, cu nostalgie, Florin Teodorescu.

La concursul din Timișoara vor participa sportivi din fosta Iugoslavie, Ungaria și România. Concurența din acest an va fi cu atât mai acerbă cu cât Ungaria se clasează pe primul loc în Europa și vor fi prezenți la competiție cei mai buni sportivi din lot. Juriul va fi format din cinci arbitri.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore