Primul eveniment marca The Fresh a adus în faţa publicului timişorean un line-up consistent. Cunoscut drept „spiritus rector” al sound-ului specific al Bristolului de peste două decenii, Daddy G a dat viaţă Sălii Expovest a Hotelului Senator, alături de bucureştenii de la Deeproots şi mult îndrăgitul, K-lu.

Pe data de 7 iunie, The Fresh pregăteşte un nou eveniment al cărui protagonişti vor fi DJ Vadim și Şuie Paparude. În deschiderea evenimentului ne întâlnim cu Mighty Boogie, un artist timișorean cu vechime în zona muzicală influențată de reggae. Accesul în locație este permis începând cu ora 22:00, iar intrarea va costa 20 de lei până la ora 00:00 și 30 de lei după aceea.

Dj Vadim este un veteran al scenei electronice, impresionând scena underground de mai bine de 20 de ani. Face parte din trio-ul One self şi este unul dintre cei mai consacraţi şi prolifici artişti ai uriaşului label, Ninja Tune UK. Un evoluționist al sunetului, supranumit și “John Coltrane al Hip-Hop-ului”, DJ Vadim forțează limitele, iar sound-ul său specific este o „salată” savuroasă de stiluri diferite, de la elemente hip-hop şi reggae, trip-hop, soul, funk şi până la grime, dub, house sau jungle. Michi, Dobrică și Bean nu mai au nevoie de nicio introducere. Timişorenii au luat parte cu entuziasm la fiecare din concertele acestora şi, indiferent de locaţie, publicul a cântat „în tandem” versurile Suie Paparude.

Evenimentul va avea loc la Halele Fructus de pe strada Gheorghe Lazăr, numărul 26. În acest context, redacţia Vocea Timişului susţine distracţia şi pune la bătaie 3 invitaţii duble. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi like la pagina Vocea Timişului , un share la această postare de pe pagina de facebook şi un comentariu de confirmare. Câştigătorii vor fi anunţaţi vineri, 6 iunie.