Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentDJ Vadim, Şuie Paparude şi Mighty Boogie, line-up-ul unui nou eveniment The...

DJ Vadim, Şuie Paparude şi Mighty Boogie, line-up-ul unui nou eveniment The Fresh . Vocea Timişului pune la bătaie 3 invitaţii duble la eveniment

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primul eveniment marca The Fresh a adus în faţa publicului timişorean un line-up consistent. Cunoscut drept „spiritus rector” al sound-ului specific al Bristolului de peste două decenii, Daddy G a dat viaţă Sălii Expovest a Hotelului Senator, alături de bucureştenii de la Deeproots şi mult îndrăgitul, K-lu.

Pe data de 7 iunie, The Fresh pregăteşte un nou eveniment al cărui protagonişti vor fi DJ Vadim și Şuie Paparude. În deschiderea evenimentului ne întâlnim cu Mighty Boogie, un artist timișorean cu vechime în zona muzicală influențată de reggae. Accesul în locație este permis începând cu ora 22:00, iar intrarea va costa 20 de lei până la ora 00:00 și 30 de lei după aceea.

Dj Vadim este un veteran al scenei electronice, impresionând scena underground de mai bine de 20 de ani. Face parte din trio-ul One self şi este unul dintre cei mai consacraţi şi prolifici artişti ai uriaşului label, Ninja Tune UK. Un evoluționist al sunetului, supranumit și “John Coltrane al Hip-Hop-ului”, DJ Vadim forțează limitele, iar sound-ul său specific este o „salată” savuroasă de stiluri diferite, de la elemente hip-hop şi reggae, trip-hop, soul, funk şi până la grime, dub, house sau jungle. Michi, Dobrică și Bean nu mai au nevoie de nicio introducere. Timişorenii au luat parte cu entuziasm la fiecare din concertele acestora şi, indiferent de locaţie, publicul a cântat „în tandem” versurile Suie Paparude.

Evenimentul va avea loc la Halele Fructus de pe strada Gheorghe Lazăr, numărul 26. În acest context, redacţia Vocea Timişului susţine distracţia şi pune la bătaie 3 invitaţii duble. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi like la pagina Vocea Timişului , un share la această postare de pe pagina de facebook şi un comentariu de confirmare. Câştigătorii vor fi anunţaţi vineri, 6 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000 de persoane, Revolution Festival revine...

Yaya Văliug face un party de „poezie”

Prima astfel de petrecere are loc sâmbătă, de la ora 23:00 şi poartă marca...

Timișoara e GATA pentru un PARTY de 72 de ore. Vezi cine face atmosferă

Joi, 18 iunie 2015, începând cu ora 23:00, la Timișoara demarează cel mai tare...