Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAngela Merkel, contactată ca prieten la "Vrei să fii milionar?"

Angela Merkel, contactată ca prieten la „Vrei să fii milionar?”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost sunat de un concurent de la emisiunea „Vrei să fii milionar?”, varianta nemţească. Aşa cum era de aşteptat, Angela nu a răspuns.

Concurentul, Wolfgang Bosbach, 61 de ani, deputat şi fost lider al grupului parlamentar al CDU (Partidul Creştin Democrat) din Bundestag a ajuns pe scaunul de la „Vrei să fii milionar?”. La a 14-a întrebare care valora 500.000 euro, bărbatul a sunat-o pe Angela Merkel. După două încercări a renunţat fiindcă prietenul apelat nu a putut fi contactat.

“Cred că se ocupă de salvarea lumii”, a spus amuzat de situaţie omul politic. Ulterior, Angela a intervenit în emisiune şi i-a transmis un SMS lui Bosbach: „OK, nu contează despre ce era vorba. Cu căldură, AM”. Concurentul a preferat să se retragă la suma de 250.000 de euro.

Premiul de 250.000 de euro obţinut de Wolfgang Bosbach a fost donat unor fundaţii pentru ajutorarea persoanelor cu handicap.

 

 

 

Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare