Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Captură „parfumată” a poliţiştilor de frontieră de la Cenad FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 3 iunie 2014, în jurul orei 11:15, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de intrare în ţară s-au prezentat cetăţenii romani Moise S., în vârstă de 29 de ani şi Gheorghe L., în vârstă de 18 de ani, călătorind cu un autovehicul marca Dacia Logan.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, in genţi de voiaj şi sub bancheta autovehiculului, cantitatea de 359 parfumuri, marcile: Diesel, Hugo Boss, Armani, Calvin Klein şi Bvlgari.

Cu ocazia examinării atente a parfumurilor, au rezultat indicii clare, că produsele depistate prezintă urme de contrafacere a mărcilor autentice, valoarea bunurilor fiind estimată la suma de 4.600 de euro.

Pe numele celor doi s–au întocmit dosare penale pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs identic sau similar cu o marca înregistrată.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore