Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Designer-ul Vlăduţa Sabou lansează noua colecţie în renumitul stil vestimentar Coco Chanel

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Ţinutele noii colecţii „Pippa” impresionează prin extravaganţa stilului atât de consacrat, Coco Chanel, o emblemă mereu reinventată în industria modei internaţionale. Designer-ul Vlăduţa Sabou va prezenta timişorenilor amatori de fashion cea mai nouă colecţie vestimentară, în cadrul unui eveniment ce va avea loc vineri, 6 iunie, începând cu orele 21:00

Evenimentul va fi găzduit de Cafe de Paris şi va consta într-o prezentare de lux, pe podiumul căreia vor defila modele „True Models Agency”. Ţinutele vor fi întregite de accesorii unicate semnate Caniuca Maria şi de pantofii oferiţi de Mircea Florea.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare