Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara va avea DOUĂ Mall-uri NOI, nu doar unul! După „Shopping City Timișoara”, apare și „Timișoara Plaza”, în 2016

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Aşa cum vă informam încă de duminică, NEPI a anunţat oficial că va investi 78 de milioane de euro pentru ridicarea unui Mall pe amplasamentul fostei Fabrici Dermatina, iar fondul de investiţii sud-african vrea ca inaugurarea noului complex comercial să se facă pe parcursul lui 2015. Acesta nu este singurul Mall care va „creşte” în Timişoara în perioada următoare.

Israelienii de la Plaza Centers au anunţat, în sfârşit, că şi ei au demarat proiectul pentru ridicarea celui de-al doilea Mall care va fi ridicat în următoarea perioadă la Timişoara, fiind vorba despre proiectul „botezat” Timişoara Plaza. Proiectul este aproape gata şi arată excelent, ceea ce va face ca „faţa” zonei în care va fi ridicat centrul comercial să se schimbe radical.

Timişoara Plaza va fi construit pe terenul achiziţionat de compania israeliană cu mai mulţi ani în urmă, suprafaţă pe care o altă fabrică timişoreană a „făcut istorie” zeci de ani, fiind vorba despre fabrica de încălţăminte „Modern”. Acolo, pe o suprafaţă de 32.000 de metri pătraţi va fi ridicat un centru comercial şi de divertisment. „Fiind situat în vestul României, aproape de graniţa cu Ungaria, oraşul Timişoara, cu o populaţie de 320.000 de locuitori şi o suprafaţă de captare de aproximativ 700.000 de locuitori”, Capitala Banatului este considerată de dezvoltator drept una dintre cele mai bune locaţii pentru o investiţie de asemenea anvergură, la acest moment, amplasamentul viitorului Mall bucurându-se de o vizibilitate excelentă.

Centrul comercial va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 38.000 m2, care va include un supermarket, un complex hypermarket, retaileri de fashion, un parc tematic, un food court dar şi restaurante.

Deşi nu a făcut publice costurile investiţiei iniţiale, grupul israelian intenţionează să demareze construcţia celui de-al treilea Mall timişorean după demararea construcţiei Shopping City Timişoara, fie la finele acestui an, fie chiar în primăvara anului 2015, urmând ca deschiderea oficială a Timişoara Plaza să aibă loc în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Masina cuprinsa de flacari, in parcarea unui centru comercial din Timisoara

Panică în parcarea unui centru comercial din Timişoara, după ce un taximetrist a constatat...

Un băiat de 11 ani, bănuit de distrugere și furt calificat

Caz infantil de furt, descoperit de polițiștii Secției 5 din Timișoara. Aceștia efectuează cercetări...

Noul Mall din Timișoara va avea un multiplex Cinema City URIAȘ! Cum vei putea SIMȚI filmele cu tehnologia 4Dx

Fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanţi...