Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Hai la mall si doneaza sange pentru a salva o viata. Campanie speciala in luna iubirii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Criza de sânge din spitalele din România nu mai este de mult timp un secret. Deși primesc bonuri de masă pentru fiecare donație de sânge, oamenii care aleg să salveze o viață sunt din ce în ce mai puțini. Așa se face că apelurile disperate pe Facebook, prin care se caută donatori sunt din ce în ce mai dese.

Dani Sîrbu, un profesor de înot din Timișoara a inițiat, în luna ianuarie, o acțiune numită „Viață din sângele meu”. Campania invita timișorenii cu inimă mare să doneze sânge. În luna iubirii, puteți face din nou fapte bune, chiar la unul din mall-urile din Timișoara.

„Astfel, în perioada 26 -27 februarie 2018, cei care vin la Shopping City Timișoara pot salva vieți cu propriul sânge. De la 8:00 la ora 13:00, lângă casele de marcat Carrefour (aproape de magazinul Noriel), echipe medicale specializate de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara sunt pregătite să se implice alături de eroii donatori în acordarea șansei la viață. Schimbarea a început cu primul donator și continuă cu toți cei care vor fi acolo să susțină viața”, transmite Dani Sîrbu.

Foto: athivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare