Vrei să mergi la cinema? Află ce filme rulează săptămâna aceasta

Date:

Săptămâna aceasta, cinema-ul de la Iulius Mall va rula:

 • 12 ani de Sclavie/ 12 Years a Slave – Incredibila poveste adevărată a unui bărbat de culoare din statul New York, care este răpit şi vândut ca sclav în sudul Statelor Unite, precum şi a luptei sale pentru supravieţuire şi libertate. Filmul se va derula la orele 14:00,16:50,19:40 şi 22:30.
 • Burlaci întârziaţi/ Las Vegas – Filmul ce îi aduce pe Morgan Freeman, Rober de Niro,Kevin Kline şi Michael Douglas la un loc, într-o comedie ce îi surprinde în Las Vegas hotărâţi să se distreze şi să-şi amintească de vremurile trecute. Filmul se va derula la orele 13:00,19:50 şi 22:20.
 • Hobbitul 2:Dezolarea lui Smaug/ The Hobbit 2 :The Desolation of Smaug – Un film ce continuă aventurile lui Bilbo Baggins pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf şi cei 13 pitici, conduşi de Thorin, în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut. Filmul se va derula la orele 14:10,17:20,19:15,20:30 şi 21:50.
 • Homefront:Oraşul fără legi/Homefront – Jason Statham joacă rolul unui fost agent DEA, Phil Broker, care face eforturi pentru a lăsa în urmă violenţa şi pericolele ce i-au guvernat pentru multă vreme existenţa. Filmul se va derula la orele 17:30.
 • Jocurile foamei:Sfidarea/The Hunger Games:Catching Fire – Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace, însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.Filmul se va derula la orele 22:00.
 • Khumba – 3D dublat – Micul Khumba are ghinionul să se nască doar cu jumătate din dungile negre ce fac mândria tuturor zebrelor din jur. Când în tribul său se naşte ideea că seceta cumplită ce afectează întreg ţinutul este provocată de dungile lui Khumba, acesta este alungat din sânul familiei pornind într-o aventură. Filmul se va derula la orele 15:40.
 • Păsări libere/ Free Birds – MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane animaţia Păsări libere, o comedie efervescentă pentru toate vârstele, cu Owen Wilson şi Woody Harrelson în rolurile principale.Animaţia debutează cu o mică fermă de curcani, unde viaţa este aproape perfectă pentru gălăgioasele păsări, fericite doar pentru că au mâncare pe săturate. Notă discordantă face numai Reggie (Owen Wilson), un curcan ager la minte şi fără apetit, pe care confraţii lui l-au marginalizat.Filmul se va derula la orele 13:30.
 • Pe urmele dinozaurilor/Walking with Dinosaurs – Este un film animat cu şi despre dinozauri produs de BBC Earth şi se bazează pe mini-seria BBC din 1999 cu acelaşi nume. Acesta îl are în prim-plan pe Pachyrhinosaurusi – rude străvechi ale rinocerilor de astăzi, prezentând povestea de supravieţuire în vastul lanţ trofic.Filmul se va derula la orele 13:30,15:20 şi 17:30.
 • Regatul de gheaţă/Frozen – Acţiunea filmului este declanşată când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului.Filmul se va derula la orele 14:40,17:00 şi 18:50.
 • Ronin:47 pentru răzbunare/ 47 Ronin – Acţiunea filmului debutează după ce un războinic le ucide maestrul şi îi declară proscrişi, 47 de samurai rămaşi fără stăpân jura să se răzbune şi să-şi recâştige onoarea. Goniţi din casele lor şi împrăştiaţi prin tot ţinutul, aceşti ronini se văd nevoiţi să apeleze la ajutorul lui Kai.Filmul se va derula la orele 15:15,17:40,20:10 şi 22:50.
 • Viaţă secretă a lui Walter Mitty/The Secret Life of Walter Mitty – Filmul prezintă povestea unui tip comun, „foarte obişnuit”, care este chinuit de şeful său, super protejat de mama sa şi îndrăgostit de colega de birou. Pentru a evada din anosta rutină zilnică, se refugiază în imaginaţie, până când este forţat de împrejurări să plece într-o călătorie în jurul lumii în căutarea unui valoros negativ foto.Filmul se va derula la orele  13:50,16:20,19:30 şi 21:10.

Programul este valabil de luni până joi. Vă dorim vizionare plăcută!

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare