Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mihaela Motişan şi modelele PTK lansează în această seară o colecţie de sezon, în clubul Le Sinema

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

În această seară, mai exact de la ora 20:00, clubul Le Sinema va fi gazda unui eveniment fashion de toamnă. În cadrul acestui show, Mihaela Motişan, alături de manechinele de la PTK Models lansează o colecţie de sezon.

Colecţia, una de gală, îşi propune să atragă cât mai mulţi admiratori de contraste tari, cu atât mai mult cu cât, în cadrul aceluiaşi eveniment, vor exista şi prezentări de rochii de mireasă şi costume elegante marca Felix Ramiro.

„Am convingerea că va fi un eveniment foarte reuşit, mai ales datorită faptului că Mihaela Motişan este o artistă desăvârşită, iar modelele sunt pregătite să pună ţinutele ei în valoare. Sperăm că şi publicul va fi pe măsură” ne-a declarat Bogdan Pătruică, managerul PTK Models Timişoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare