Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialZis şi făcut! AMENZI pentru şoferii care ocupă locurile de parcare ale...

Zis şi făcut! AMENZI pentru şoferii care ocupă locurile de parcare ale riveranilor, în zona centrală a Timişoarei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă în urmă cu câteva zile anunţau că vor organiza zilele viitoare acţiuni pentru depistarea conducătorilor auto care opresc în zonele în care este interzis cu excepţia riveranilor, poliţiştii locali au trecut la treabă.

Acţiunile de verificare a zonelor în care sunt amplasate aceste indicatoare, cu oprirea interzisă cu excepţia riveranilor, au demarat astăzi, iar oamenii legii au constatat că multe dintre semne nu sunt respectate de unii conducători auto.

Verificările de pe teren vin şi ca urmare a sesizărilor primite de la cetăţenii din zonele respective. Astfel s-a acţionat pe străzile Gheorghe Lazăr, General E. Grigorescu şi E. Ungureanu, unde în numai o zi au fost aplicate un număr de 47 sancţiuni contravenţionale.

„Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie acţionează în continuare pe această linie, motiv pentru care facem din nou apel la cetăţeni să evite oprirea şi staţionarea în zonele în care sunt prevăzute astfel de indicatoare” explică purtătorul de cuvânt al instituţiei timişorene.

Potrivit OUG 195/2002, oprirea în locurile în care acest lucru este interzis cu excepţia riveranilor se sancţionează cu amenzi de la 170 la 255 lei şi 2 puncte penalizare la permis, iar pentru staţionare sancţiunea este de la 340 la 425 lei şi 3 puncte penalizare la permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare