După Dan Păltinişanu, şi Dodoc a ieşit din rândul „leilor”

- Advertisement -

După Dan Păltinişanu, şi Dodoc a ieşit din rândul "leilor" 1Schimbări de trupe la BC Timişoara. După ce Dan Păltinişanu a plecat în urmă cu câteva zile la BC Mureş, locul său fiind luat de Daniel Tudosă, la schimb cu echipa ardeleană, un alt „leu” părăseşte formaţia. Este vorba de Ionel Dodoc.

Anunţat de săptămâna trecută, „schimbul” baschetbaliştilor Dan Păltinişanu cu Daniel Tudosă, nu este ultima modificare în lotul timişorenilor, care, sâmbătă joacă sfertul de finală al Cupei României contra celor de la CSU Sibiu. O nouă colaborare a fost încheiat între formaţia de pe Bega şi unul dintre componenţii acesteia, mai precis Ionel Dodoc, cele două părţi, de comun acord, încheindu-şi colaborarea. „clubul nostru a decis, de comun accord cu jucătorul, să încheie contractul cu Ionuţ Dodoc. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut în folosul clubului şi îi dorim success în continuare” anunţă BC Timişoara prin intrermediul contului de Facebook.

Noii jucători, Garry Gallimore şi Daniel Tudosă, vor fi prezenţi reunire.

BC Timişoara se reuneşte joi, 27 decembrie 2012, pentru a pregăti meciul de sâmbătă, 29 decembrie, partidă care va începe la ora 17:00 şi are loc pe parchetul sălii Constantin Jude din Timişoara. Returul are loc la Sibiu, pe 4 ianuarie 2013.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare