ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Copiii defavorizați din județ vor primi rechizite pentru anul școlar 2014-2015

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timișoara, a declarant ieri că a venit momentul ca oficialitățile să ajute și să încurajeze copiii din județ să se țină de școală. Vizați sunt toți cei care riscă să părăsească școlile datorită lipsei de bani. Prin urmare, Bojin a propus ca aproximativ 5000 de elevi care provin din familii defavorizate să primească din partea Consiliului Județean rechizite, ghiozdane, caiete și cărți. Hotărârea urmează să fie pusă în vigoare pentru anul școlar 2014-2015.

„Am propus să fie realizat un proiect pentru sprijinirea a 5000 de copii, proiect, care am solicitat să fie realizat de colegii din Consiliu de la Comisia de Învăţământ, în aşa fel încât împreună cu Inspectoratul Şcolar, în zonele care sunt mai necăjite, cu oameni cu posibilităţi mai reduse, să venim cu 5000 de ghiozdane echipate cu caietele şi rechizitele necesare. Vrem să dăm posibilitatea să-i lăsăm pe părinţi să îi ajute în domeniul celălalt, cum ar fi îmbrăcăminte, ca să poată să acceadă la şcoală şi să ducem câţi mai mulţi copii la şcoala. Nu vrem să fie copii care trebuie să abandoneze şcoala”, a anunțat președintele CJT.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore