149 de vitezomani ”agățați” de radarele polițiștilor din Timiș, în weekend. Ce ”planuri” are Rutiera săptămâna aceasta

- Advertisement -

Începând de vineri și până duminică, 7 iunie 2015, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Ăn perioada amintită, poliţiştii au întocmit 13 dosare penale şi au aplicat 282 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 149 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 54 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 18 permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză şi semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img