Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial149 de vitezomani ”agățați” de radarele polițiștilor din Timiș, în weekend. Ce...

149 de vitezomani ”agățați” de radarele polițiștilor din Timiș, în weekend. Ce ”planuri” are Rutiera săptămâna aceasta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Începând de vineri și până duminică, 7 iunie 2015, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Ăn perioada amintită, poliţiştii au întocmit 13 dosare penale şi au aplicat 282 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 149 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 54 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 18 permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză şi semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare