Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEveniment”Şi mie îmi stă bine în lesă!” - târg de adopții canine,...

”Şi mie îmi stă bine în lesă!” – târg de adopții canine, la Timișoara. Și pisicile se pot adopta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Târgurile de adopţii canine, organizate sub deviza ”Şi mie îmi stă bine în lesă!”, vor continua şi pe parcursul anului 2015, scopul fiind promovarea adopţiilor şi a creşterii responsabile a animalelor de companie.

Pentru toţi cei care îşi aleg cu sufletul cel mai bun prieten, se vor organiza târguri de adopţii bilunare, în cadrul cărora vor fi promovaţi câini microcipaţi, deparazitaţi, vaccinaţi şi sterilizaţi, proveniţi din adăpostul de animale al societăţii ”Danyflor”. ”Nu vom discrimina nici iubitorii de pisici care vor avea acelaşi regim ca şi „prietenii” lor lătrători” susține viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Târgurile de adopţie sunt organizate de Primăria Municipiului Timişoara împreuna cu cei de la ”Danyflor”, iar în cadrul manifestării, medici veterinari şi voluntari vor putea răspunde întrebărilor celor interesați să adopte un patruped, cu privire la modul de îngrijire a animalelor de companie şi legislaţia specifică în vigoare.

Cel de-al doilea târg organizat în 2015 a fost programat pe data de 7 martie, la sediul adăpostului situat pe DN 59, km 12+200. Vă aşteaptă aproape 300 de căţei cu vârste cuprinse între 3 luni şi 10 ani, toţi pregătiţi să vă fie companioni de nădejde. Târgul va fi deschis între orele 10:00-14:30, însă organizatorii atrag atenția asupra faptului că în cazul în care, în ziua târgului, până la ora 10:00 timpul este nefavorabil, acesta se anulează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare