Un nou târg de adopții canine, la Timişoara! Evenimentul are loc în acest weekend

- Advertisement -
Iubitorii de animale, invitaţi să adopte un patruped! În weekend are loc cel de-al doilea târg din cadrul campaniei de promovare a adopţiilor din adăpostul public pentru câini, derulat sub sloganul „Şi mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.

Mai exact, târgul are loc sâmbătă, 11 septembrie, între orele 10-14, pe platforma betonată din Parcul Alpinet (lângă terasa Flora).

Concesionarul activităţii de gestiune a populaţiei canine fără stăpân, în colaborare cu asociaţiile de protecţie a animalelor Ecovet şi Patrocle pregătesc spre adopţie, şi în cadrul acestui târg, un număr de 15 câini, deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi şi microcipaţi.

În fiecare zi de sâmbătă la Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se derulează programe de socializare a patrupedelor aflate în adăpost, aşteptându-şi stăpânul, iar adopții se pot face în fiecare zi. Informaţii detaliate pot fi găsite pe www.danyflor.ro sau pe facebook.

„Invităm iubitorii de animale să se alăture Primăriei Timişoara în acţiunile de promovare a creşterii responsabile a animalelor de companie, a controlului populaţiei canine fără stăpân, a promovării bunăstării şi protecţiei animalelor şi adopţiei câinilor din adăpostul public„, transmit reprezentanţii Primăriei.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Câinii fără stăpân scapă de eutanasiere! Vezi reacția lui Robu

Fundația Vier Pfoten a primit câștig de cauză în...

Poliția Locală va verifica periodic cetățenii care au adoptat câini vagabonzi. Vezi de ce!

Primarul Nicolae Robu a anunțat că în curând municipalitatea...

Primarul dă undă verde eutanasierii câinilor vagabonzi

Campania de adopție a câinilor comunitari s-a încheiat, și...

Din aceeași categorie

Categorii Populare