Peste 463.000 de măști de protecţie, la început de an şcolar, pentru elevii din Timişoara!

Elevii din Timișoara vor primi, la început de an școlar, peste 463.000 de măști de protecţe. Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială Timișoara, va transmite, cu titlu gratuit către ISJ, măștile, acestea urmând să ajungă la elevi.

Astfel, în baza protocolului încheiat între Direcția de Asistență Socială și Inspectoratul Județean Școlar Timiș, vor fi predate în cursul zilei de astăzi un număr de 463.650 de măști faciale, ce urmează să ajungă la elevii din școlile primare, gimnaziale și licee.

„Unul dintre ultimele ordine date de ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a fost acesta legat de posibilitatea ca primăriile să împartă școlilor măștile distribuite de către minister pentru persoanele vulnerabile și care nu au fost ridicate. Siguranța elevilor pe tot parcursul anului școlar este prioritară, în acest context al pandemiei Covid-19 și, de aceea, mă bucur că am reușit să împărțim aceste măști. În același timp, am investit anul acesta aproape 6 milioane de lei în reparații și achiziții de materiale sanitare și dezinfectanți, totul pentru ca școlile să fie pregătite de întoarcerea elevilor în bănci”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Măștile urmează să fie distribuite în școli de ISJ Timiș, în funcție de nevoi.

sursa foto: edupedu.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Primăria Timișoara cumpără o centrală de telefonie modernă pentru a îmbunătăți relația cu cetățenii

Primăria Timișoara își îmbunătățește serviciile de relații cu cetățenii...

Interes crescut pentru vaccinare la Timişoara! Vor fi deschise noi centre de imunizare

Primăria Timișoara redeschide, începând de marți, două centre de...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img