Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Rezultate Bacalaureat 2016: 63,25% dintre elevii timișeni au promovat. Topul liceelor

- Advertisement -

Zi plină de emoții pentru elevii timișeni. Aceștia au aflat rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat. Procentul de promovare în județ a fost 63,25%.

La sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat s-au înscris 4.316 de elevi. Dintre aceștia, 3.975 s-au și prezentat în sălile de examinare. În urma corectării lucrărilor, Inspectoratul Școlar Timiș a făcut publice rezultatele. Astfel, 2.514 de elevi au promovat examenul, ce echivalează cu un procent de 63,25%. Nu a fost înregistrată nicio medie de 10, cea mai mare fiind de 9,93.

Rezultatele au fost afișate atât la avizierele centrelor de examinare, cât și online. Le puteți consulta aici.

Elevii nemulțumiți de notă pot face contestație, marți, până la ora 20.00, iar rezultatele în urma soluționării contestațiilor vor fi afișate în 16 iulie.

Topul liceelor din Timiș

Un singur liceu din oraș a reușit să obțină un procent de promovare de sută la sută. Este vorba despre Liceul Grigore Moisil din Timișoara. Pe al doilea loc în clasamentul liceelor cu un procent ridicat de promovare se situează Colegiul Național Bănățean, unde au promovat 98,86% dintre candidați. Locul al treilea este ocupat de Colegiul C.D. Loga, cu un procent de 98,12%, al patrulea de Liceul Pedagogic, cu 90,91%, iar pe locul cinci regăsim Liceul Teologic Baptist, cu 90,91%.

În Timiș au fost însă și licee care nu se pot mândri nici măcar cu un elev care a obținut notă de trecere la Bacalaureat. Printre acestea se numără Liceul Agricol Orțișoara, Liceul Cristofor Nako din Sânnicolau Mare, Liceul Auto Timișoara și Liceul Teoretic Socrates Timișoara.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore