ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat în Timiș: avem o singură elevă de zece!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zi cu bucurie sau, din contră cu multe motive de dezamăgiri pentru peste 4.000 de liceeni din Timiș, care astăzi au aflat rezultatele la examenul de Bacalaureat. În Timiș, în 2017, 4.188 de elevi s-au înscris la examenul de Bacalaureat. Doar 3.486 dintre aceștia sunt din promoția actuală, restul fiind din promoţii anterioare.

Un singur candidat din Timiș a reușit performanța de a obține nota zece la examenul maturității. Tânăra se numește Ansiria Ariadna Dinu și a învățat la Colegiul Național Bănățean. Alți șapte elevi au reușit performanța de a obține media 9,93 la Bacalaureat. Rezultatele în ordine aflabetică pot fi consultate aici, cele după medie aici și cele pe licee aici.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore