Un maramureșean A FURAT mașina unui PRIETEN din Timișoara! Cum l-au prins polițiștii cu mașina INCENDIATĂ

- Advertisement -

Polițiștii anunță că în noaptea de 22 spre 23 februarie 2015, în jurul orei 2:50, oamenii legii din cadrul Secţiei 1 Rurale Timişoara au depistat, pe raza localităţii Moşniţa Nouă, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Vişeul de Sus, judeţul Maramureş, bănuit că ar fi furat un autoturism.

Bărbatul, cu câteva ore înainte de a fi ”interceptat” de polițiști, mai exact în seara zilei de 22 februarie, în timp ce se afla în vizită la domiciliul unui prieten, în Timişoara, profitând de neatenţia acestuia, i-ar fi sustras cheile autoturismului.

Maramureșeanul a furat mai apoi autoturismul şi, în timp ce se deplasa cu mașina prietenului său pe raza localităţii Moşniţa Nouă, din cauza unor defecţiuni la instalaţia electrică, mașina a luat foc, fiind distrusă în totalitate. Prejudiciul creat se ridică la suma de 9.200 de lei.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scopul folosinţei, cercetările fiind continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care au procedat la reţinerea pentru 24 de ore a acestuia. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului şi recuperării prejudiciului cauzat.

Foto:Arhivă

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare