Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPSD Timis, in deriva. Purtatorul de cuvant al filialei a parasit "corabia"...

PSD Timis, in deriva. Purtatorul de cuvant al filialei a parasit „corabia” lui Dragnea, pentru PRO Romania

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Purtătorul de cuvânt al Filialei Timiș a Partidului Social Democrat (PSD), Lucian Ursulețu, a anunțat că părăsește formațiunea politică pentru a adera la noul partid ”desprins” din PSD, PRO România. Anunțul vine la numai câteva zile după ce deputatul Adrian Pau a renunțat la PSD în favoarea aceluiași partid.

La finele săptămânii precedente, deputalul PSD a anunțat că părăsește PSD Timiș pentru a se înscrie în noul partid înființat de fostul premier și lider social-democrat, Victor Ponta, PRO România.

Gestul, repetat la nivel național și de mai mulți social-democrați cu state vechi, a fost făcut, luni, 4 februarie 2019, de încă un membru marcant al PSD Timiș. Purtătorul de cuvând al filialei județene a partidului, Lucian Ursulețu, a anunțat că se desparte de formațiunea politică condusă la nivel național de Liviu Dragnea, după aproape zece ani în care a adunat amintiri plăcute dar și amintiri ”dureroase”.

”9 ani și 11 luni. Fix! Atât a durat experiența mea în PSD. De azi, drumurile noastre se despart, dar rămân cu multe amintiri. Unele plăcute, altele dureroase. Am întâlnit oameni absolut senzaționali, cu care voi rămâne prieten pentru totdeauna, cu alții probabil că nu. Viața ne duce pe alte drumuri, iar eu am ales să fiu parte activă a unui proiect nou, unul în care cred și în care se regăsesc oameni pentru care am muncit mult și cu drag. Ne vedem la Pro! Nu Pro TV!”, a anunțat Ursulețu, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

Filiala Timiș a Partidului Social Democrat se pregătește pentru noi alegeri interne, acestea urmând a avea loc până cel târziu pe data de 15 martie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare