ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robert Mureşan, cea mai bună clasare în Campionatul Mondial. Locul 8 în etapa de la Imola

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa a patra a Campionatului Mondial de Motociclism viteză a adus o surpriză de proporţii României. Sportivul care reprezntă ţara noastră, Robert Mureşan, a reuşit o cursă aproape perfectă la Imola, în Italia.

Cu o strategie foarte bine pusă la punct, Robert Mureşan, deşi cu ceva probleme la cutia de viteze a motocicletei sale, a făcut o cursă tactică excelentă şi a reuşit să termine etapa pe locul 8.

Plecat din grila de start de pe poziţia a 11-a, Mureşan a avut un start foarte bun, punct în care de obicei nu excelează. Căzut pe locul 16 după primul tur, Roby începe „urmărirea” şi urcă în turul 2 şi 3 pe locul 14. După turul 6, ajunge până pe locul 12, iar un tur mai târziu urcă pe 11. În turul 10 Mureşan ajungea deja pe 10, iar în cel cu numărul 12 se „caţără” pe poziţia a 9-a. După o superbă depăşire, în final de cursă, sportivul român urcă pe locul 8 şi îşi păstrează poziţia până la final.

Robert se declară mulţumit de rezultat şi promite noi clasări în puncte şi în cursele următoare. Aceasta etapă i-au adus 8 puncte în clasamentul general, Mureşan urcând datorită acestei performanţe pe locul 16 la general, aceasta fiind o performanţă unică pentru România.

„Mulţumim echipei care a muncit enorm în acest weekend, familiei care mă susţine, fanilor de acasă şi celor care ne-au fost alături la circuit, suportului mass-media şi tuturor românilor în general” a declarat Mureşan, fericit, la finalul cursei.

Următoarea etapă la care participă Robert Mureşan, în această competiţie, este cea de la Misano, tot în Italia, pe data de 22 iunie 2014.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore