Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli recunoaşte oficial ruperea de Şunda, Rosenblum şi SURPRIZA: Florenţiu Staicu! Alexa şi Timofte în „familia” Poli

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prima reacţie oficială a clubului ACS Poli Timişoara a venit luni seara, la câteva zile după primele informaţii apărute în presă, cum că Dan Alexa ar urma să preia conducerea tehnică a clubului bănăţean. Oficialii de pe Bega anunţă sosirea fostului jucător al Politehnicii Timişoara în staff-ul tehnic, dar îl anunţă şi pe impresarul Ioan Timofte ca făcând parte din viitoarea echipă administrativă.

Odată cu sosirea celor doi, clubul anunţă, aşa cum era de aşteptat, că Şunda a rămas fără funcţia de antrenor principal dar şi faptul că directorul sportiv Călin Rosenblum a „sărit” din schemă, dar nu doar atât. Surpriza cea mare anunţată de clubul prim-divizionar este legată de demisia de onoare depusă de preşedintele clubului – Florenţiu Staicu. „ACS Poli Timişoara le mulţumeşte, pe această cale, domnilor Florenţiu Staicu, Călin Rosenblum şi Aurel Şunda, pentru munca şi efortul depuse, respectiv devotamentul demonstrat în posturile pe care le-au ocupat în cadrul clubului nostru” scrie acspoli.ro.

Despre nou-veniţii Alexa şi Timofte: „Le urăm bun venit lui Dan Alexa şi Ioan Timofte în familia ACS Poli! Noile schimbări din cadrul staff-ului tehnic, respectiv din structura administrativă, vor fi oficializate în cadrul unei conferinţe de presă ce va fi organizată miercuri, 19 martie” anunţă clubul bănăţean.

Dan Alexa soseşte marţi la Timişoara, acesta urmând să participe la primul antrenament miercuri, după toate probabilităţile, iar „Tim” fie că va fi noul preşedinte al clubului, fie că doar va face parte din structura administrativă, va fi nevoit să-şi încheie cariera de impresar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Trupa NEED canta la Timisoara, in Club Capcana

Iubitorii de progressive metal sunt invitați la un concert al trupei NEED, programat în...

Robu le cere plângăcioșilor de la Poli sa plece acasă. Echipa e la un pas de desființare

ACS Poli este la un pas de desființare - o spune chiar primarul Timișoarei,...