Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un weekend – peste 450 de amenzi rutiere în judeţul Timiş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Acţiunile din acest sfârşit de săptămână (11-13 octombrie) a poliţiştilor rutieri  au rezultat în peste 450 de amenzi rutiere.  Numărul de şoferi sancţionaţi în aceste acţiuni s-a ridicat la 238.

Aceste acţiuni au scopul de a preveni şi a combate principalele cauze de accidente şi de a reduce riscul lor ridicat pe drumurile naţionale, judeţene dar şi de pe cele locale.  Din numărul total de amenzi, 238 au fost date pentru nerespectarea limitelor legale de viteză – astfel, în timpul weekend-ului, 238 de şoferi au fost vitezomani peste limita legală. Iar, 70 de şoferi au decis şă nu poarte centură de siguranţă.

Celelalte amenzi au fost acordate şoferilor care nu au respectat regulamentul de depăşire, de respectare a culorii roşii a semaforului, sau de respectare a priorităţii pietonilor.

La şapte şoferi le-au fost întocmite dosare penale pentru conducere în stare de ebrietate, pentru depăşiri mari a limitei de viteză legală şi pentru conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare