Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un weekend – peste 450 de amenzi rutiere în judeţul Timiş

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Acţiunile din acest sfârşit de săptămână (11-13 octombrie) a poliţiştilor rutieri  au rezultat în peste 450 de amenzi rutiere.  Numărul de şoferi sancţionaţi în aceste acţiuni s-a ridicat la 238.

Aceste acţiuni au scopul de a preveni şi a combate principalele cauze de accidente şi de a reduce riscul lor ridicat pe drumurile naţionale, judeţene dar şi de pe cele locale.  Din numărul total de amenzi, 238 au fost date pentru nerespectarea limitelor legale de viteză – astfel, în timpul weekend-ului, 238 de şoferi au fost vitezomani peste limita legală. Iar, 70 de şoferi au decis şă nu poarte centură de siguranţă.

Celelalte amenzi au fost acordate şoferilor care nu au respectat regulamentul de depăşire, de respectare a culorii roşii a semaforului, sau de respectare a priorităţii pietonilor.

La şapte şoferi le-au fost întocmite dosare penale pentru conducere în stare de ebrietate, pentru depăşiri mari a limitei de viteză legală şi pentru conducere fără permis.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore