12.9 C
Timișoara
marți,11,mai,2021
AcasăStiriAdministratieOraşul mai are încă patru străzi inaugurate de primarul Robu

Oraşul mai are încă patru străzi inaugurate de primarul Robu

În Timişoara continuă campania de asflatare a străzilor care se află în condiţii proaste. Reţeaua de străzi ce a fost reabilitată de această dată este compusă din străzile Horia Hulubei, Eugen Coşeriu, Tristan Tzara şi Ştefan Procopiu. Străzile se află în spatele magazinului Selgros de pe Calea Aradului.

De asemenea, de pe reţeaua de străzi se face conexiunea, printr-un drum, cu Dumbrăviţa. Sau mai bine zis Dumbrăviţa are acces spre această reţea de străzi datorită faptului ca accesul e făcut printr-un drum cu sens unic. Se poate circula dinspre Dumbrăviţa spre Timişoara, însă nu se poate circula dinspre Timişoara spre Dumbrăviţa – asta doar în cazul acestui traseu. Aspect adus în atenţia primarului Robu de un barbat ce locuieşte în zona respectivă şi a profitat de prezenţa primarului să îi spună două vorbe.

Asfaltarea reţelei de străzi – Hora Hulubei, Eugen Coşeriu, Tristan Tzara şi Ştefan Pricopiu are un total de 2.100 de metri, iar costurile au ajuns la o sumă de 800.000 lei. Ceea ce înseamnă că pentru un kilometru de stradă asfaltată s-au plătit aproximativ 85.000 de euro.

Pe lista primarului cu străzi ce trebuie recondiţionate sunt şi străzile Anvers, Homorod, Grigore Ureche, Aurel Pop şi Marius Moga. Străzi asupra cărora lucrează firma S.C. CONFORT S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,914FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente