Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişorenii au sărbătorit sosirea Crăciunului prin zumba! Vezi aici cine a fost surpriza evenimentului

- Advertisement -

Sâmbătă, 15 deceTimişorenii au sărbătorit sosirea Crăciunului prin zumba! Vezi aici cine a fost surpriza evenimentului 1mbrie,în intervalul orar  17:00- 19:00, în Club 30 timişorencele şi timişorenii iubitori de distracţie şi mişcare, s-au întâlnit la    “ ZUMBA CHRISTMAS PARTY” , petrecere organizată de Suada Suceveanu  . Participanţii au avut acces gratuit la eveniment şi la cele două ore de zumba fitness  ! Aceştia au dansat pe muzică ritmată specială de zumba dar şi pe melodii de Crăciun.

Participantii s-au îmbrăcat în   rosu si alb, în Crăciuniţe, iar copiii au fost şi ei costumati în spiridusi şi elfi. De la acest evenimet nu a lipsit  nici Moş Crăciun, care a dansat pe câteva melodii pentru a arăta că si el ştie să facă zumba!

 După eveniment, Suceveanu Suada a mărturisit motivele pentru care a organizat acestă întâlnire : “ Am organizat acest eveniment din foarte multe motive: în primul rand pentru că suntem în luna sărbatorilor; pentru mişcare; pentru a duce la un alt nivel ideea de a face sport. Pentru aceasta, m-am gândit că cel mai interesant lucru ar fi să îmbin ideea de distracţie cu mişcarea şi spiritul Crăciunului. Şi pot spune că a ieşit minunat! Au participat zeci de persoane la acest eveniment, toata lumea a venit costumată, inclusiv copiii însoţiţi de părinti, am dansat preţ de 2 ore în continuu şi ne-am distrat fără să simţim că noi am facut sport, că am făcut zumba! Toata lumea a plecat cu zâmbetul pe buze, şi în suflet cu spiritul Crăciunului. Pe viitor voi organiza evenimente în locuri publice pentru a sărbători şi Valentine’s Day, 1 Martie, 8 Martie etc,  tot prin zumba fitness,  într-un cadru inedit cu acces gratuit, pentru ca oamenii să constientizeze că sportul este un stil de viaţă.”

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Am participat la acest evemiment si a fost extrem de placut. Orice stare ai avea te molipsesti pe loc de zumba si intri intr-un soi de labirint al distractiei care pare sa nu se va sfarsi niciodata. Eu daca as fi organizatoare as face lucrul asta saptamanal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore