Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTimişorenii au sărbătorit sosirea Crăciunului prin zumba! Vezi aici cine a fost...

Timişorenii au sărbătorit sosirea Crăciunului prin zumba! Vezi aici cine a fost surpriza evenimentului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 15 decembrie,în intervalul orar  17:00- 19:00, în Club 30 timişorencele şi timişorenii iubitori de distracţie şi mişcare, s-au întâlnit la    “ ZUMBA CHRISTMAS PARTY” , petrecere organizată de Suada Suceveanu  . Participanţii au avut acces gratuit la eveniment şi la cele două ore de zumba fitness  ! Aceştia au dansat pe muzică ritmată specială de zumba dar şi pe melodii de Crăciun.

Participantii s-au îmbrăcat în   rosu si alb, în Crăciuniţe, iar copiii au fost şi ei costumati în spiridusi şi elfi. De la acest evenimet nu a lipsit  nici Moş Crăciun, care a dansat pe câteva melodii pentru a arăta că si el ştie să facă zumba!

 După eveniment, Suceveanu Suada a mărturisit motivele pentru care a organizat acestă întâlnire : “ Am organizat acest eveniment din foarte multe motive: în primul rand pentru că suntem în luna sărbatorilor; pentru mişcare; pentru a duce la un alt nivel ideea de a face sport. Pentru aceasta, m-am gândit că cel mai interesant lucru ar fi să îmbin ideea de distracţie cu mişcarea şi spiritul Crăciunului. Şi pot spune că a ieşit minunat! Au participat zeci de persoane la acest eveniment, toata lumea a venit costumată, inclusiv copiii însoţiţi de părinti, am dansat preţ de 2 ore în continuu şi ne-am distrat fără să simţim că noi am facut sport, că am făcut zumba! Toata lumea a plecat cu zâmbetul pe buze, şi în suflet cu spiritul Crăciunului. Pe viitor voi organiza evenimente în locuri publice pentru a sărbători şi Valentine’s Day, 1 Martie, 8 Martie etc,  tot prin zumba fitness,  într-un cadru inedit cu acces gratuit, pentru ca oamenii să constientizeze că sportul este un stil de viaţă.”

1 COMENTARIU

  1. Am participat la acest evemiment si a fost extrem de placut. Orice stare ai avea te molipsesti pe loc de zumba si intri intr-un soi de labirint al distractiei care pare sa nu se va sfarsi niciodata. Eu daca as fi organizatoare as face lucrul asta saptamanal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

150 de ani de la prima cursa a tramvaiului tras de cai, la Timisoara

Societatea de Transport Public din Timișoara (STPT) aniversează 150 de ani de la prima...

Rămas fără obiective la care să taie panglici de ziua lui, Robu spune că inaugurările cu fast au fost „coincidenţe”

S-au scurs cinci ani de când este primar al Timişoarei, iar inaugurările cu fast...

Prefectura Timiş, 25 de ani de activitate. Cui mulţumeşte prefectul Băcală pentru cum funcţionează instituţia

Prefectura din Timiş a aniversat astăzi 25 de ani de activitate, cu un program...