Timişorenii au sărbătorit sosirea Crăciunului prin zumba! Vezi aici cine a fost surpriza evenimentului

1
956

Sâmbătă, 15 decembrie,în intervalul orar  17:00- 19:00, în Club 30 timişorencele şi timişorenii iubitori de distracţie şi mişcare, s-au întâlnit la    “ ZUMBA CHRISTMAS PARTY” , petrecere organizată de Suada Suceveanu  . Participanţii au avut acces gratuit la eveniment şi la cele două ore de zumba fitness  ! Aceştia au dansat pe muzică ritmată specială de zumba dar şi pe melodii de Crăciun.

Participantii s-au îmbrăcat în   rosu si alb, în Crăciuniţe, iar copiii au fost şi ei costumati în spiridusi şi elfi. De la acest evenimet nu a lipsit  nici Moş Crăciun, care a dansat pe câteva melodii pentru a arăta că si el ştie să facă zumba!

 După eveniment, Suceveanu Suada a mărturisit motivele pentru care a organizat acestă întâlnire : “ Am organizat acest eveniment din foarte multe motive: în primul rand pentru că suntem în luna sărbatorilor; pentru mişcare; pentru a duce la un alt nivel ideea de a face sport. Pentru aceasta, m-am gândit că cel mai interesant lucru ar fi să îmbin ideea de distracţie cu mişcarea şi spiritul Crăciunului. Şi pot spune că a ieşit minunat! Au participat zeci de persoane la acest eveniment, toata lumea a venit costumată, inclusiv copiii însoţiţi de părinti, am dansat preţ de 2 ore în continuu şi ne-am distrat fără să simţim că noi am facut sport, că am făcut zumba! Toata lumea a plecat cu zâmbetul pe buze, şi în suflet cu spiritul Crăciunului. Pe viitor voi organiza evenimente în locuri publice pentru a sărbători şi Valentine’s Day, 1 Martie, 8 Martie etc,  tot prin zumba fitness,  într-un cadru inedit cu acces gratuit, pentru ca oamenii să constientizeze că sportul este un stil de viaţă.”

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. Am participat la acest evemiment si a fost extrem de placut. Orice stare ai avea te molipsesti pe loc de zumba si intri intr-un soi de labirint al distractiei care pare sa nu se va sfarsi niciodata. Eu daca as fi organizatoare as face lucrul asta saptamanal.

Comments are closed.