Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAquatim şi Universitatea Politehnica au semnat un parteneriat pentru dezvoltare

Aquatim şi Universitatea Politehnica au semnat un parteneriat pentru dezvoltare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Compania care vinde apa potabilă timişenilor şi universitatea timişoreană au identificat o serie de interese comune, care pot deveni oportunităţi de dezvoltare pentru ambele organizaţii. Colaborarea dintre Aquatim şi Politehnica timişoreană poate porni, de exemplu, de la promovarea transferului tehnologic, în domenii de prioritate europeană sau de interes economic pentru România, înfiinţarea unor laboratoare integrate de cercetare, promovarea programelor de formare continuă, a studiilor postuniversitare şi masterale, doctoratelor, temelor de cercetare etc. Asigurarea cadrului pentru efectuarea practicii studenţilor U.P.T. poate constitui, de asemenea, o bază bună pentru colaborarea pe termen lung.

„Aquatim s-a implicat în mod constant, de-a lungul timpului, în numeroase colaborări cu mediul academic sau cu institute de cercetare, la nivel naţional sau internaţional. Un avantaj adus de aceste participări a fost creşterea potenţialului profesional al angajaţior. Pentru personalul Aquatim implicat, programele comune de cercetare sunt cea mai la îndemână posibilitate de a fi la curent cu noutăţile şi practicile de succes din domeniu şi, totodată, o metodă eficientă de pregătire profesională” a declarat Dr. ing. Ilie Vlaicu – Director general al societăţii deţinute de Primăria Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare