ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Aquatim şi Universitatea Politehnica au semnat un parteneriat pentru dezvoltare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Compania care vinde apa potabilă timişenilor şi universitatea timişoreană au identificat o serie de interese comune, care pot deveni oportunităţi de dezvoltare pentru ambele organizaţii. Colaborarea dintre Aquatim şi Politehnica timişoreană poate porni, de exemplu, de la promovarea transferului tehnologic, în domenii de prioritate europeană sau de interes economic pentru România, înfiinţarea unor laboratoare integrate de cercetare, promovarea programelor de formare continuă, a studiilor postuniversitare şi masterale, doctoratelor, temelor de cercetare etc. Asigurarea cadrului pentru efectuarea practicii studenţilor U.P.T. poate constitui, de asemenea, o bază bună pentru colaborarea pe termen lung.

„Aquatim s-a implicat în mod constant, de-a lungul timpului, în numeroase colaborări cu mediul academic sau cu institute de cercetare, la nivel naţional sau internaţional. Un avantaj adus de aceste participări a fost creşterea potenţialului profesional al angajaţior. Pentru personalul Aquatim implicat, programele comune de cercetare sunt cea mai la îndemână posibilitate de a fi la curent cu noutăţile şi practicile de succes din domeniu şi, totodată, o metodă eficientă de pregătire profesională” a declarat Dr. ing. Ilie Vlaicu – Director general al societăţii deţinute de Primăria Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore