Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liderul Ligii I vine la Timişoara. Şunda: „Parcă meciul ăsta este extrem de greu”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vine weekend-ul, încep din nou partidele Ligii I la fotbal. De data aceasta echipa lui Şunda va juca, pe teren propriu, cu liderul la zi al competiţiei interne. Antrenorul timişorenilor pare a se teme de adversarul din Giurgiu, fiind pentru prima dată când acesta recunoaşte că îi este frică de partida pe care elevii săi urmează să o dispute.

”În Liga I, toate meciurile sunt grele, dar parcă acesta cu Astra este extrem de greu. Astra este pe primul loc şi a înscris cele mai multe goluri în Liga I în actualul sezon. Are în componenţă mulţi jucători străini de valoare, dar am fost conştienţi de la început că va veni momentul în care va trebui să întâlnim şi Astra. Sunt convins că băieţii vor da tot ce au mai bun în ei pentru a câştiga. Am văzut că sunt oameni de caracter, ţin să subliniez aici persoana lui Silviu Bălace. El şi-a diminuat azi salariul doar pentru a juca pentru echipă şi pentru Timișoara! Este un gest frumos din partea lui. A recunoscut că nu-l interesează banii şi a renunțat la 40-50% din salariu pentru a evolua aici. Am mare încredere în jucători şi sper să câştigăm acest joc!” a spus Şunda.

Nu mai sunt probleme medicale

Un motiv de optimism în sânul staff-ului tehnic îl reprrezintă faptul că în lot nu mai sunt indisponibilităţi, dar şi că în partida de la Piatra Neamţ, Poli a dat dovadă de un joc de calitate, chiar dacă a fost învinsă. ”La Piatra Neamţ am jucat mai elaborat, mai plăcut din punct de vedere vizual, dar din păcate ne-au lipsit punctele la final. Să nu-l supărăm pe Dumnezeu, a fost poate o compensație pentru meciurile în care am jucat mai slab, dar am acumulat puncte. Sper ca jocul bun să ne ducă la rezultate bune. Chiar pot spune că prestaţia de la Piatra Neamţ ne-a dat încredere că pe viitor putem obâine rezultate mai bune. În ultimii 20 de metri, în atac, mai avem de lucrat, trebuie să fim mai incisivi în careul advers” a conchis Şunda.

Partida dintre Poli Timişoara şi Astra Giurgiu se va juca vineri, 29 noiemnrie 2013, cu începere de la ora 20:30, pe arena Dan Păltinişanu. Biletele de acces la această partidă s-au pus în vânzare de miercuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare