Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportCifre excelente pentru tinerii de la BC Timişoara, în partida cu Farul....

Cifre excelente pentru tinerii de la BC Timişoara, în partida cu Farul. Vezi ce spune Dragan Petricevic

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

BC Timişoara a învins sâmbătă seara pe Farul Constanţa, scor 111-61. Marinarii nu au ridicat niciun fel de pretenţii, asta deşi trupa condusă de Dragan Petricevic a evoluat cu rezervele, o parte dintre titulari fiind accidentaţi.

Între baschetbaliştii trimiş pe parchet de Petricevic se află şi tânărul Vlad Szekely (foto, centru), care a debutat în Liga Naţională la numai 17 ani şi 7 luni. Puştiul a evoluat 11 minute şi 52 de secunde, reuşind să lase o impresie bună cu prestaţia sa.

Zoran Milencovici (care a evoluat 30 minute şi 15 secunde), Leonard Filip (cu 29 de minute şi 23 de secunde), dar şi George Toth (cu 28 de minute şi 10 secunde) sau Cătălin Petrişor (cu 25 de minute şi 7 secunde petrecute în teren) au reuşit să marcheze împreună 54 de puncte, dar şi să recupereze mingea de 31 de ori.

“Îi felicit pe jucătorii tineri: au meritat şansa pe care au primit-o. Singurele beneficii din meciurile cu echipe precum Farul sunt acelea că pot evolua jucătorii tineri. Avem un campionat echilibrat în care baschetbalişti precum Toth, Petrişor sau Milencovici nu pot primi prea multe minute. Din această clipă, partida cu Farul ţine de domeniul trecutului: noi avem, de săptămâna viitoare, de joi, alte sarcini mult mai grele” a declarat Dragan Petricevic, antrenorul BC Timişoara, după partida contra Farului.

Alb-violeţii joacă în următoarea etapă a Ligii Naţionale pe terenul liderului, CSM Oradea, joi, 27 februarie 2014, începând cu ora 18:00.

Foto:facebook.com/baschetclubtimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare