Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Urşii tot în hibernare. Timba pierde pe teren propriu cu 85-74 în faţa celor de la CSS Giurgiu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Urşii tot în hibernare. Timba pierde pe teren propriu cu 85-74 în faţa celor de la CSS Giurgiu 1

Etapa a II-a a Ligii Naţionale de baschet nu a fost cu mai mult noroc decât meciul de debut pe prima scenă baschetbalistică a României pentru timişorenii de la Timba Timişoara. Aceştia au pierdut partida de sâmbătă seara, de la Sala Constantin Jude, contra celor de la CSS Giurgiu, scor 74-85.

Al doilea meci în istoria „urşilor” în Liga Naţională, al doilea insucces. Dacă în prima etapă a competiţiei, Timba a pierdut cu SCM Universitatea Craiova, scor 67-72, etapa secundă a avut, din păcate pentru nou-promovata bănăţeană, acelaşi rezultat nefast. Dacă startul meciului a fost propice pentru elevii lui Murărescu, finalul primului sfert a afişat pe tabela de marcaj o egalitate perfectă – 19-19.
Sfertul doi a fost unul dezastruos pentru „urşi”. Gazdele au pierdut o mulţime de mingi în poziţii favorabile, aceştia ratând de nenumărate ori din poziţii excelente, cei din Giurgiu conducând la un moment dat cu 11-0 cel de-al doilea sfert, care avea să se încheie cu un nemilos 25-12, iar pauza mare îi prinde pe „urşi” cu 31-44 pe tabela de scor.
În cel de-al treilea sfert elevii lui Murărescu reintră cu altă motivaţie pe parchet, reuşind să recupereze din diferenţă, ba chiar să câştige cu 22-13 acest sfert.
În ultima parte a jocului, Timba a căzut din nou, iar de această dată nici cifrele din dreptul lui Johnson sau Stojakovic nu au mai ajuns, scorul final fiind de 74-85, iar cei aproximativ 1.000 de susţinători ai galben-negrilor au fost „nevoiţi” să asiste la o nouă înfrângere.
Remarcaţii de la gazde au fost Alex Johnson, care a reuşit 17 puncte, urmat de Bosko Stojakovic cu 13 şi 7 pase decisive şi de Kikingstlionsims alături de Jordan Glynn cu câte 11 puncte „de căciulă”.
Timba joacă următoarea partidă la mijlocul săptămânii viitoare, în compania Farului din Constanţa, la malul mării.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare