Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Datoriile de la Colterm şi RATT se sting cu bani de la guvern. Încă 29 de milioane de lei pentru Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
Guvernul României a alocat județului  Timiș (în baza Ordonanței 13 /2012 etapa a II-a) suma de 33.632.730 lei, bani care sunt destinați plății arieratelor primăriilor către furnizori, iar Direcția Generală a Finanțelor Publice Timiș a emis Deciziile de alocare a fondurilor pentru unitățile administrativ-teritoriale solicitante.

În urma acestor solicitări, adresate Direcției Generale a Finanțelor Publice Timiș, fondurile vor ajunge la 25 de primării. Primăria municipiului Timișoara  primește  27.715.434 lei pentru plata arieratelor către Colterm (circa 19  milioane lei) și RATT (circa 8 milioane lei).

Totodată s-au alocat 1.467.914  lei – pentru plata datoriilor școlilor către Colterm. Fondurile ajung la primăriile solicitante în termen de trei zile de la depunerea cererilor.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare