Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDan Diaconu, reales șef la PNL Timișoara. Directorul cărei companii a fost...

Dan Diaconu, reales șef la PNL Timișoara. Directorul cărei companii a fost ales trezorier

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum era de aşteptat, având în vedere că a fost unicul candidat – viceprimarul Dan Diaconu a fost ales din nou preşedinte al PNL Timişoara. Numit de mulţi mâna dreaptă a primarului Robu, liberalul a primit 378 de voturi pro învestirii în funcţia de conducere. Prim-vicepreşedinţi ai partidului au fost aleşi Simion Moşiu – consilier local, aripa PDL, cu 2017 voturi şi liberalul Claudiu Chira, administrator la Grădina Zoologică din Timişoara, care a obţinut 212 voturi.

Vicepreședinți PNL Timişoara sunt de ieri seară Radu Dimeca – Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene, Lorenzo Barabas – Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și grupuri de cetățeni, Ciprian Mihok – Departamentul pentru Politici în Sănătate, Vasile Rușeț – Departamentul pentru Strategii și Relații Politice, Robert Kristof – Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și Purtător de cuvânt, Caița Panici – Departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală, Alin Sîrbu – Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică și Siguranța Cetățeanului, Grigore Grigoroiu – Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport.

Membri Biroului Politic Local sunt Lavinia Hogea, Raul Ambruș, Patriciu Rușeț, Adrian Colhon, Sorin Iacobici, Livian Hotico, Florentina Simedru, Cristian Miclăuș, Alexandru Mateuț, Longin Popescu, Mihaela Calescu, Cantemir Pîrva, Ilie Stoinel, Bogdan Burghină, Vasile Vesa. Trezorierul filialei municipale este directorul falimentarei Colterm, Emil Şerpe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

PNL Timișoara vrea transparență și asumare în problema Colterm! Cosmin Tabără cere să fie prezentată public strategia societăţii de a trece peste iarnă

PNL Timișoara cere conducerii Colterm și factorilor de decizie responsabili de această problemă din...

Matrix userist! Viceprimarul Ruben Lațcău se luptă cu micuța mafie INEXISTENTĂ a reparațiilor din școlile publice

Un adevărat circ a început între viceprimarul userist al Timișoarei, Ruben Lațcău, și predecesorul...

Echipa devastatoare! PNL Timis, un pamflet de Dâmbovița, care trebuie tratat ca atare și cu mult diazepam

Inevitabilul s-a produs! Azi, Alin Nica l-a impus pe Cosmin Tabără în funcția de...