Poza-Frati-Florin-Piersic

Şansă unică pentru iubitorii de teatru din Timişoara. Piesa „Fraţi” semnată de Dave Wiliams va fi jucată în premieră la Timişoara, pe 9 mai de la ora 19, la Sala 2. Elementul inedit al piesei este o primă colaborare a teatrului cu celebrul Florin Piersic Jr. aflat în ipostază de actor, regizor şi traducător. Cea de-a doua reprezentaţie a spectacolului care se anunţă a fi unul de zile mari va avea loc miercuri, 10 mai, de la aceeaşi oră.

„În Frați, o comedie „neagră”, dramaturgul american Dave Williams pune problema raporturilor reale dintre oameni și a legăturilor dintre ei, nu întotdeauna previzibile sau lipsite de complicații. Este și cazul lui Frank, Peter și Wally: au vârste diferite, ocupații diferite, temperamente diferite, deși sunt frați. După zece ani, testamentul tatălui lor va fi dezvăluit, prilej de multiple interpretări. Timp de zece ani au fost obligați să-și petreacă împreună un week-end pe an. Cu ocazia ultimei lor întâlniri, fiecare dintre cei trei descoperă câte ceva – despre sine, dar și despre frații săi. Spectacolul reprezintă, totodată, prima colaborare a Teatrului Național din Timișoara cu Florin Piersic jr., aflat în tripla ipostază de actor, regizor și traducător. Artist polivalent, actor de teatru și film, Florin Piersic jr. scrie proză, scenarii, traduce piese de teatru. Echipa pe care a reunit-o la Teatrul Național din Timișoara pentru spectacolul Frați provoacă întâlnirea publicului cu Dan Aștilean – cunoscut actor de teatru și film, dar și cu tinerii actori ai trupei timișorene Matei Chioariu și Călin Stanciu jr., cărora li se alătură Marko Adžić. Scenografia este semnată de Tudor Prodan – un extrem de intersant scenograf din noul val”, transmite Teatru Naţional Timişoara.

Biletele pot fi achiziţionate de la agențiile Teatrului Național: Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, în Parcul Civic de marți până duminică, între orele 11 – 19 sau online de pe site-ul teatrului.

Foto: Adrian Pîclişan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.