Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Din inima Marelui Alb, lansare de carte în urma căreia încasările vor fi donate în scopuri umanitare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Din inima Marelui Alb”, colecție de poezii și eseuri, va fi lansată joi, în data de 10 decembrie, de la ora 18.30, la Cafe de Paris din Timișoara, în prezența artistului Fabian Otniel. Cartea reprezintă o transcriere în mai multe cuvinte a simplității, a originilor și a trăirilor, dintr-o perspectivă teologică și filosofică.

Într-un stil aparte față de alți poeți contemporani, Fabian Otniel abordează și propune „teme mari în haine mici”. Privită dintr-o altă lumină, cartea poate reprezenta și confesiunea artistului, care se pune în postura unui personaj biblic, numit Dima. Paginile cărții sunt colorate cu fotografiile realizate de Anca Luchiț Dumitrana.

7 ani a lucrat autorul la realizarea cărții. Cu prilejul acestui eveniment, toți cei prezenți speră să poată face o schimbare în societatea în care trăiesc, astfel că încasările vor fi donate în scopuri umanitare și îi vor ajuta pe alți tineri aflați în situații nefavorabile. Vino și tu! Împreună putem face lumea mai bună”, este mesajul cu care autorul îi îndeamnă pe timișoreni să participe.

20 de lei este prețul unei cărți, iar la achiziție fiecare participant poate dona cât consideră. Cei care nu ajung la lansarea de carte pot comanda online și de pe www.fabianotniel.com.

De asemenea, în cadrul evenimentului se va proiecta și un film scurt realizat de către autor și prietenii lui videografi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore