ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peregrinii cântă în ”memoria” Timișoarei otomane. Când are loc spectacolul

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Onorăm trecutul orașului nostru în cadrul culturii unui mare imperiu, care NU, nu este cel austriac! Timp de zece generații, orașul Timișoara a fost capitală de ținut (vilayet) în granițele Imperiului Otoman, perioadă în care muzica și artele au înflorit, iar în acele vremuri Islamul însemna toleranță” anunță organizatorii evenimentului.

Moștenirea culturală fascinantă a Timișoarei turcești este, în prezent, readusă la lumină de eforturile Untitledspecialiștilor Muzeului Banatului, după ce, timp de secole, a fost pe nedrept uitată.

În cadrul unui proiect ce își propune să reînvie muzica uitată a vârstelor istorice ale orașului lor, trupa de world music PEREGRINII din Timișoara invită pasionații de muzică veche, vineri, 30 ianuarie 2015, de la ora 19:00, la Casa Artelor (situată pe strada A. Pacha nr.8), la concertul dedicat ”Timișoarei otomane”, eveniment la care intrarea este liberă.

Peregrinii reunește copii și tineri talentați din Timișoara, cu studii muzicale temeinice, ambițioși, multi-instrumentiști și creativi, care sunt deja obișnuiți cu scena și cu marile spectacole, dar și cu divertismentul de modă veche al muzicii și teatrului de stradă. Succesul proiectului Peregrinii încununează nenumăratele ore de studiu și repetiții pentru scenă, și a adunat în tolba menestrelilor Timișoarei concerte importante.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore