AcasăStiriAdministratieDupă dezinsecție, încep lucrările de deratizare la Timișoara! Vezi ce trebuie sa...

După dezinsecție, încep lucrările de deratizare la Timișoara! Vezi ce trebuie sa faci

Primăria Timişoara anunță că în perioada 18-27 august se vor executa servicii de deratizare pe domeniul public al orașului.

Produsele  folosite sunt:

Deration Pellet, avand substanţă activă Bromadiolone pentru combaterea rozătoarelor;

Colbrom Pastă Cerată avand substanţă activă Bromadiolone pentru combaterea rozătoarelor.

Substanţele fac parte din Grupa III de toxicitate ( pesticide non-agricole),Tip 14(Rodendicide) si sunt avizate de Comisia Nationala pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii şi se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană de către Ministerul Sănătăţii. Personalul implicat in execuţia serviciilor este calificat în funcţia de agent D.D.D., în  conformitate cu  legislatia în vigoare si este dotat cu echipament de protectie corespunzator”, transmit reprezentanții Primăriei.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, municipalitatea face apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a rozătoarelor.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestei actiuni, perioada de efectuare a activitatii va fi prelungita.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente