Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Consiliul Județean alocă 2,1 milioane de lei sportului timișean! Finanţarea urmează să fie aprobată în următorul plen

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Consiliul Județean alocă 2.195.000 lei, fonduri nerambursabile, pentru 18 proiecte sportive ce se vor desfășura în acest an în Timiş. Este vorba despre inițiative declarate eligibile în cadrul Agendei sportive, program de finanțare derulat anual de CJ Timiș.

Au fost disponibile două axe de finanțare, sportul de performanță și sportul pentru toți. Pentru a putea solicita sprijin financiar, solicitanții trebuie să fie persoane juridice fără scop patrimonial care desfășoară activități neeconomice sau desfășoară activități economice care nu depășesc 20% din totalul activității desfășurate anual.

Cele mai mari finanțări au fost obținute de cluburile sportive municipale din Timișoara și Lugoj (260.000 lei fiecare), cât și cluburile sportive universitare ale UPT și UVT, 260.000, respectiv 220.000 lei. Finanțări importante au primit și cluburi moto sau de dans sportiv.

Punctarea proiectelor în procesul de selecție și evaluare a ținut cont de criterii precum anvergura, relevanța și continuitatea acestuia, categoriile de vârstă cărora se adresează, încadrarea pe ramură de sport olimpic sau neolimpic, cât și experiența solicitantului în managementul de proiect.

Aprobarea finală a finanțărilor va fi dată prin votul consilierilor județeni, într-o viitoare ședință.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare