Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMascaţii au dat năvală în vilele ţiganilor din Buziaş

Mascaţii au dat năvală în vilele ţiganilor din Buziaş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marţi, 22 ianuarie 2014, în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Timiş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Pentru Acţiuni Speciale (S.A.S.), efectuează două percheziţii domiciliare pe raza oraşului Buziaş la suspecţii implicaţi în scandalul din urmă cu trei zile.

Atunci, un bărbat de 30 de ani a fost bătut violent de mai multe persoane în faţa unui supermarket, chiar pe stradă, în oraşul timişean Buziaş.

În cursul zilei de ieri, pe numele a doi dintre cei patru suspecţi, magistraţii au emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. În cazul unui al treilea suspect, un minor de 15 ani, urmează a fi efectuată expertiza medico-legală psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, portul fără drept de arme albe în locuri publice şi tentativei la infracţiunea de omor.

1 COMENTARIU

  1. Sa verifice si politia cu mi de cazuri clasate din 1989 si pana an prezent si primaria care din 1989 si pana an prezent a tolerat si tolereaza mafia ,coruptia tiganilor cu vile construite fara autorizati de urbanizm si daca au cine lea dat voie sa modifice aspectu orasului Buzias convertit an palate de prost gust care de la intrare si pana la iesire ati lasa un gust amar de tiganime ce si-au facut cuib sa sclavizeze,terorizeze, face legea mai pe romaneste an un oras cu renume pana an 1989 faimoasa statiune Buzias si an zi de azi raiul tiganilor… vai si amar institutii ale romaniei vai si amar primar si fosti primari mana an mana cu aceste clanuri..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare