Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

27 de metri cubi de cherestea, trasnportată ILEGAL, confiscată de polițiștii din Făget. Ce amendă a primit șoferul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, 16 octombrie 2014, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice au efectuat o acţiune pe raza localităţilor Lugoj şi Făget, în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul silvic.

Oamenii legii au oprit pentru control un autotren care circula pe raza localităţii Făget, încărcat cu material lemnos. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 28 de ani, din localitatea Răchita, judeţul Timiş, transporta 27 de metri³ de cherestea, fără a respecta prevederile legale.

După ce oamenii legii au efectuat controlul documentelor s-a stabilit că în avizul de însoţire era înscrisă o cantitate care nu corespundea cu cea transportată, motiv pentru care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a şoferului cu amendă în valoare de 2.000 de lei şi confiscarea întregii cantităţi de material lemnos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare