Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

27 de metri cubi de cherestea, trasnportată ILEGAL, confiscată de polițiștii din Făget. Ce amendă a primit șoferul

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Joi, 16 octombrie 2014, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice au efectuat o acţiune pe raza localităţilor Lugoj şi Făget, în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul silvic.

Oamenii legii au oprit pentru control un autotren care circula pe raza localităţii Făget, încărcat cu material lemnos. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 28 de ani, din localitatea Răchita, judeţul Timiş, transporta 27 de metri³ de cherestea, fără a respecta prevederile legale.

După ce oamenii legii au efectuat controlul documentelor s-a stabilit că în avizul de însoţire era înscrisă o cantitate care nu corespundea cu cea transportată, motiv pentru care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a şoferului cu amendă în valoare de 2.000 de lei şi confiscarea întregii cantităţi de material lemnos.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore