Tinerii liberali din Timișoara să alătură campaniei ”Vreau să Salvez Vieți” Tu vrei?

- Advertisement -

Acțiunea intitulată ”Vreau să Salvez Vieți” presupune ca, luând exemplul tinerilor liberali, timișorenii să se alăture inițiativei de donare de sânge în scopul ajutorării semenilor a căror viață depinde de acest sprijin. În cadrul acestui proiect tinerii liberali vor dona sânge, pentru a răspunde nevoii mari care există în momentul de faţă în spitalele din Timiş, ajutându-i astfel pe cei a căror viaţă depinde de acest sprijin.

În acest scop, aproximativ 20 de tineri, membri ai TNL Timișoara, se vor prezenta vineri, cu începere de la ora 8:00, la Centrul de Recoltări al Spitalului Județean de Urgență Timișoara. Timișorenii care doresc să afle cât mai multe detalii despre importanța și beneficiile acestui demers, o pot face duminică, 10 august, la standul ”VREAU”, amplasat pe strada Mărășești, unde sunt așteptați într-un număr cât mai mare.

”Sperăm ca, prin implicarea timişorenilor, aceste acțiuni să ia forma unei campanii care să se desfășoare pe o perioadă cât mai lungă, având toată încrederea în capacitatea de mobilizare a cetățenilor când vine vorba de astfel de gesturi umanitare” susțin tinerii din Partidul Național Liberal.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

De 1 iunie, fii si tu SuperErou: Donare de sange la sediul Penitenciarului Timisoara

Funcționari publici din cadrul Penitenciarului Timișoara s-au alăturat campaniei...

Academia Mamicilor din Timisoara, campanie de donare de sange pentru copii bolnavi de cancer

Vreţi să faceţi o faptă bună? Academia Mămicilor din...

Timișoara UNITĂ! Mobilizare IMPRESIONANTĂ a celor care au donat sânge pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul „Colectiv”

Solidaritatea face diferența la Timișoara. Mobilizare impresionantă a timișorenilor,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img