Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTinerii liberali din Timișoara să alătură campaniei ”Vreau să Salvez Vieți” Tu...

Tinerii liberali din Timișoara să alătură campaniei ”Vreau să Salvez Vieți” Tu vrei?

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Acțiunea intitulată ”Vreau să Salvez Vieți” presupune ca, luând exemplul tinerilor liberali, timișorenii să se alăture inițiativei de donare de sânge în scopul ajutorării semenilor a căror viață depinde de acest sprijin. În cadrul acestui proiect tinerii liberali vor dona sânge, pentru a răspunde nevoii mari care există în momentul de faţă în spitalele din Timiş, ajutându-i astfel pe cei a căror viaţă depinde de acest sprijin.

În acest scop, aproximativ 20 de tineri, membri ai TNL Timișoara, se vor prezenta vineri, cu începere de la ora 8:00, la Centrul de Recoltări al Spitalului Județean de Urgență Timișoara. Timișorenii care doresc să afle cât mai multe detalii despre importanța și beneficiile acestui demers, o pot face duminică, 10 august, la standul ”VREAU”, amplasat pe strada Mărășești, unde sunt așteptați într-un număr cât mai mare.

”Sperăm ca, prin implicarea timişorenilor, aceste acțiuni să ia forma unei campanii care să se desfășoare pe o perioadă cât mai lungă, având toată încrederea în capacitatea de mobilizare a cetățenilor când vine vorba de astfel de gesturi umanitare” susțin tinerii din Partidul Național Liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare