Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tinerii liberali din Timișoara să alătură campaniei ”Vreau să Salvez Vieți” Tu vrei?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Acțiunea intitulată ”Vreau să Salvez Vieți” presupune ca, luând exemplul tinerilor liberali, timișorenii să se alăture inițiativei de donare de sânge în scopul ajutorării semenilor a căror viață depinde de acest sprijin. În cadrul acestui proiect tinerii liberali vor dona sânge, pentru a răspunde nevoii mari care există în momentul de faţă în spitalele din Timiş, ajutându-i astfel pe cei a căror viaţă depinde de acest sprijin.

În acest scop, aproximativ 20 de tineri, membri ai TNL Timișoara, se vor prezenta vineri, cu începere de la ora 8:00, la Centrul de Recoltări al Spitalului Județean de Urgență Timișoara. Timișorenii care doresc să afle cât mai multe detalii despre importanța și beneficiile acestui demers, o pot face duminică, 10 august, la standul ”VREAU”, amplasat pe strada Mărășești, unde sunt așteptați într-un număr cât mai mare.

”Sperăm ca, prin implicarea timişorenilor, aceste acțiuni să ia forma unei campanii care să se desfășoare pe o perioadă cât mai lungă, având toată încrederea în capacitatea de mobilizare a cetățenilor când vine vorba de astfel de gesturi umanitare” susțin tinerii din Partidul Național Liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

La Timisoara se strang fonduri pentru a oferi un pranz cald elevilor defavorizati. Doneaza!

A fost lansată cea de-a patra ediție a campaniei de strângere de fonduri ”O...

De 1 iunie, fii si tu SuperErou: Donare de sange la sediul Penitenciarului Timisoara

Funcționari publici din cadrul Penitenciarului Timișoara s-au alăturat campaniei ”De 1 iunie, fii și...

Academia Mamicilor din Timisoara, campanie de donare de sange pentru copii bolnavi de cancer

Vreţi să faceţi o faptă bună? Academia Mămicilor din Timișoara vă cheamă, pe 20...