ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

MikeF și campionii de la RCM Timișoara te invită să ”Stai jos!” VIDEO+FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Rapper-ul Mihai Frățiman, este originar din Braşov, dar încă din anul 2001 s-a mutat în Timişoara, pentru a urma cursurile Facultăţii de Arte Plastice. ”MikeF” are 33 de ani, iar primul album pe care îl consideră relevant pentru muzica sa a apărut pe piaţă în anul 2009. Numele de scenă folosit anterior, Fratziman, a ajuns pe buzele tuturor după ce anul trecut piesa sa, ”Adrenaline”, s-a clasat pe locul întâi, timp de două săptămâni, în faimosul Top Show Radio Guerrilla.

MikeF a lansat în urmă cu două zile cea mai recentă producție video a sa, fiind vorba despre videoclipul piesei „Stai jos!” – un videoclip în care vedetele sunt, alături de cântăreț, rugbiștii de la RCM Timișoara. Dintre jucătorii lui Danie de Villiers, în clipul lui MikeF apar: Tangimana Fonovai, Sione Ekita, Alex Țăruș și Sione Taupaki.

”Clipul a fost realizat în studioul fotografului Cornel Putan care s-a ocupat și de lumini iar filmările au fost realizate de Raul Ovidiu Mihuță Palmariu în timp ce de editare, color grading și grafică m-am ocupat chiar eu” ne-a povestit Mihai Frățiman după ce clipul său a depășit 1.200 de vizualizări pe YouTube.

”Timișoreanul” MikeF poate fi găsit și pe Facebook, pe pagina sa oficială, unde a adunat deja peste 11.000 de aprecieri, dar și pe pagina web care-i aparține.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore