Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriMikeF și campionii de la RCM Timișoara te invită să ”Stai jos!”...

MikeF și campionii de la RCM Timișoara te invită să ”Stai jos!” VIDEO+FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Rapper-ul Mihai Frățiman, este originar din Braşov, dar încă din anul 2001 s-a mutat în Timişoara, pentru a urma cursurile Facultăţii de Arte Plastice. ”MikeF” are 33 de ani, iar primul album pe care îl consideră relevant pentru muzica sa a apărut pe piaţă în anul 2009. Numele de scenă folosit anterior, Fratziman, a ajuns pe buzele tuturor după ce anul trecut piesa sa, ”Adrenaline”, s-a clasat pe locul întâi, timp de două săptămâni, în faimosul Top Show Radio Guerrilla.

MikeF a lansat în urmă cu două zile cea mai recentă producție video a sa, fiind vorba despre videoclipul piesei „Stai jos!” – un videoclip în care vedetele sunt, alături de cântăreț, rugbiștii de la RCM Timișoara. Dintre jucătorii lui Danie de Villiers, în clipul lui MikeF apar: Tangimana Fonovai, Sione Ekita, Alex Țăruș și Sione Taupaki.

”Clipul a fost realizat în studioul fotografului Cornel Putan care s-a ocupat și de lumini iar filmările au fost realizate de Raul Ovidiu Mihuță Palmariu în timp ce de editare, color grading și grafică m-am ocupat chiar eu” ne-a povestit Mihai Frățiman după ce clipul său a depășit 1.200 de vizualizări pe YouTube.

”Timișoreanul” MikeF poate fi găsit și pe Facebook, pe pagina sa oficială, unde a adunat deja peste 11.000 de aprecieri, dar și pe pagina web care-i aparține.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare