Transfer aeroport
5.4 C
Timișoara
22-feb.- 2020- 21:10
Transfer aeroport

De ce aș vota cu Balint? (P)

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

„Am plecat pe acest drum cu sufletul curat, dorind o campanie onestă, în care minciuna și demagogia să nu-și găsească locul. Am stat de vorbă cu foarte mulți locuitori ai colegiului 3, am aflat probleme lor și nu le-am făcut promisiuni pe care nu le voi putea onora. Întotdeauna m-am ținut de cuvânt, pentru că așa am fost crescut, am învățat că un om de onoare își respectă promisiunile, are principii ferme și respect față de sine și față de ceilalți.”, spune Petrescu Balint. Petrescu Balint, care astăzi este un om realizat, a reușit să treacă prin toate provocările climatului economic românesc și să conducă și astăzi afacerea pe care a pornit-o acum 22 de ani.

„Am înţeles că educaţia este importantă dar şi că munca te înnobilează, aşa că am început să muncesc de foarte tânăr, de la lăcătuş până la inginer şi am trecut prin toate etapele de formare profesională şi umană. Experienţa m-a învăţat că o echipă unită poate fi construită doar de un lider corect şi loial. Liderii sunt importanţi: în viaţa de zi cu zi, în afaceri, în relaţiile interumane, în societate.     Întotdeauna am crezut că oamenii care ocupă funcții importante ar trebui să aibă mai întâi experiență în mediul privat. Dacă nu aș fi crezut că este posibil și în România, că pe scena politică își mai pot găsi locul și altfel de oameni, așa cum am mai spus de multe ori, oameni care știu cum este să plătești salarii și să produci mai mult decât consumi și nu cei care fac din politică o meserie și se îmbogățesc pe spatele contractelor cu statul, nu m-aș fi implicat. Cred în oamenii care muncesc și își câștigă onest pâinea. Ei trebuie sprijiniți!”, susține Balint.

A pornit în această campanie alături de o echipă dinamică, responsabilă, dar și curajoasă: tineri, membri din partid, consilieri locali, dar şi oameni simpli. Cu toții și-au asumat cu curaj să apară, alături de el, pe pliante, panouri și afișe, demonstrând că îl sprijină în proiectul său politic.

„De la fiecare am avut câte ceva de învățat și pentru asta le mulțumesc. Tinerii de astăzi sunt foarte deschiși la nou și au o cu totul altă percepție asupra lumii. Ei sunt viitorul nostru, trebuie înțeleși și sprijiniți în ceea ce fac, pentru că și ei au înțeles că implicarea este singura șansă ca România să revină la traseul european.”

În final, candidatului de pe colegiul 3 Timișoara, Balint Petrescu, le-a transmis cititorilor noștri un mesaj: „Este important să vă prezentați duminică la vot, pentru că toți avem obligația morală de a ne implica. Această implicare poate determina viitorul celor pe care îi iubim!”

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă

TIMISUL DE IERI

Hanul Ana Lugojana – tradiţia clătitelor bănăţene

Istoria a ceea ce ar putea fi foarte simplu catalogat ca fiind cel mai îndrăgit desert, clătitele, datează încă...